Archief

Nog een Najaarsweekend en een Schotlandreis voor de boeg, daarna zullen de meesten van ons de motor in de schuur ...

Nog een Najaarsweekend en een Schotlandreis voor de boeg, daarna zullen de meesten van ons de motor in de schuur parkeren om er vervolgens alleen nog uit te komen om op 27 oktober de kilometerstand aan Thea door te geven. Of voor een paar uurtjes op een mooie droge winterse zondagmiddag. We hebben wat motorweer betreft niet te klagen en we hopen dan ook dat de voor beide evenementen, die nog komen gaan de weergoden ook nog met ons zijn. 

Even een terugblik, wat is er zoal geweest :

Op 26 augustus de Monsterrit, 27 deelnemers, echt niet gek. Een mooie rit, die ik samen met Erwin een week later heb gereden, omdat we net terug kwamen van vakantie.

Op 9 september de allerlaatste 20e Quatrorit. Op onze club zijn er 44 inschrijvingen geweest, het totale aantal deelnemers over alle 4 de clubs is mij nog niet bekend. Ook de donatie voor het KWF is nog niet doorgegeven. 

En dan het Jubileumweekend op 14 en 15 september. We zijn met een groepje al aardig vroeg begonnen om bij elkaar te komen en ideeën uit te wisselen en zo gaandeweg kwamen er leuke dingen op tafel en zijn we dat gaan uitwerken.

Je kan wel zeggen, dat het een echt feest was. We begonnen op vrijdagmiddag om 17 uur met een drankje en zo langzamerhand druppelde men binnen. In totaal waren we met 61 man/vrouw en 6 kinderen voor de barbecue. Deze was volledig verzorgd door Jeroen, Geertje en haar beste vriendin Ina en hun eigen foodtruck Geertjes Smulwagen. Daar stond op het menu: de Ome Cor burger, Woeste Willem Worstjes, Pa Kipsaté, Bart Stokhof Drumsticks, Kipreepjes van Buur Gerbrand, Ruud van Tolie’s spareribs, Tante Steijn Pastasalade, Henk van Oostenbrugge Rijstsalade en Klaas Renooy rauwkost. En voor de kleintjes een heus Minibikers  menu en een biertap met limonade. Het springkussen in ons clubhuis was één groot festijn en Anneke deed haar best om ze op zijn mooist te schminken.  En zo  gedurende de avond werden de nieuwe ‘t shirts met ons 50 jarig logo verkocht. Rond een uur of negen kwamen de oudleden voor een borreltje. De animo was behoorlijk groot, heel leuk en gezellig om  weer eens wat oude bekenden te spreken en te zien. De fotowand trok heel wat bekijks en was ook echt een heel leuk initiatief. Om 01.00 u konden de bardames  het clubhuis sluiten om vervolgens zaterdagochtend weer paraat te staan. Toen werd de groepsfoto gemaakt. Velen van ons hadden het nieuwe MC’68 ’t shirt aan, wat een leuk effect gaf. Deze foto zal ook in de plaatselijke krant De Krommeniër geplaatst gaan worden. Na de foto zijn we met 23 motoren en 4 auto’s naar Hoenderdaell gereden. Het was er heerlijk weer voor. Mooi binnendoor ritje heen en terug en ook Hoenderdaell is zeer de moeite waard. ’s Avonds een 2 mans formatie , man en vrouw, die leuke muziek ten gehore brachten. Voor ieder wat wils.  Er was een goede opkomst en tot in de late uurtjes werd er gedanst en feest gevierd. We kunnen terugkijken op een heel mooi geslaagd feest! Op naar de volgende 50 jaar zal ik maar zeggen. 

A.s. weekend  28, 29 en 30 september zullen we met 27 man/vrouw naar de Eifel toeren naar hotel Theis- Mühle in Biersdorf. We duimen voor goed weer, maar het ziet er vooralsnog goed uit voor het weekend. 

5 Oktober clubavond. Aanvang 20.30 uur 

12 Oktober Schotlandtoer. 

26 Oktober Cursus Dot Painting  in ons clubhuis, georganiseerd door Jolanda Te Linde, zie voor de info en hoe je je kunt opgeven onze Facebookpagina  of onze website. 

27 Oktober tussen 14 en 16 uur afmelden Kilometervreter en ‘s avonds een gezellig feestje met de prijsuitreiking. 

’T Shirts : Mocht je er ook één willen kopen, kosten € 7,50, we hebben nog en als je maat er niet bij zit, we kunnen ze ook nog gewoon bijbestellen. Kom dan eerst vrijdag 5 oktober op de clubavond even passen. 

Binnenkort zullen we ook met een datum komen en jullie allemaal uitnodigen om mee te praten over onze ritten en weekenden voor 2019, dit ook in verband met de Lootkalender. 

Ga je met het Najaarsweekend mee, dan zie ik je vrijdag in Biersdorf en anders 5 oktober op onze Clubavond. 

Groet,Mirjam

 lees meer ...

Aanstaande Zondag 9 september is het weer tijd voor de Quatrorit. Dit is de 20e maar ook de allerlaatste. De ...

Aanstaande Zondag 9 september is het weer tijd voor de Quatrorit. Dit is de 20e maar ook de allerlaatste. De deelname is gratis. Mocht je toch een donatie willen doen, dan komt deze geheel ten goede van het KWF. De collectebus staat op de inschrijftafel.

De toertocht is weer van club naar club en de inschrijving en start kan bij elk van deze 4 clubs plaatsvinden. De deelnemende clubs zijn MC'68, MAC Alkmaar, MC West Friesland en MC Mios.

De start is tussen 9 en 12 uur.

De routes zijn op GPS en zijn elk ongeveer 55 km, de totale dagrit komt ongeveer op 220 km.

 lees meer ...

In de zomermaanden is meestal niet zo heel veel te melden, dat wil niet zeggen dat wij stilzitten. Achter de ...

In de zomermaanden is meestal niet zo heel veel te melden, dat wil niet zeggen dat wij stilzitten. Achter de schermen gaan de bestuursvergaderingen gewoon doorn . We zijn momenteel heel druk doende met de nieuwe privacywetgeving. Dat is best nog een heel gedoe, omdat voor onze club goed op te stellen, zodat het ook voldoet aan de eisen .

En wat het jubileumfeest betreft, ook daarvoor wordt er heel druk vergadert om een en ander te organiseren en er voor ons allemaal een mooi feest van te maken.

Het is bijna vakantie, sommigen zijn al geweest en sommigen gaan nog.

Nu is het hier ook al weken mooi, dus echt weg hoef je niet om het mooie weer op te zoeken, maar als je alles van tevoren weet.

In juni heb ik met een groot aantal leden van onze club en vriendenclub MC Gezellig de Oostenrijktoer gereden. Dat was prima georganiseerd, goede hotels, mooie routes, een gezellige groep fanatieke motorrijders en uit en thuis 3200 km op de teller. Dus goed voor de kilometervreter.

 

Ons eerstkomende evenement is de Monsterrit op zondag 26 augustus. Remco en Wouter G. zetten deze rit uit. Wie er dan weer terug is van vakantie en niet met de motor op pad is geweest, is dan wel weer toe aan een mooi ritje.

Op 9 september is de laatste Quoatrorit, georganiseerd door de 4 Noordhollandse motorclubs, waarbij Jan V van onze club in de organisatie zit.

Uiteraard komen we met nadere info bij jullie via de nieuwsbrieven en facebook.

Het jubileumweekend, ons 50-jarig bestaan, is op 14 en 15 september, dus hou deze datum vrij in je agenda, het gaat echt een mooi feest worden.

En 2 weken later op 28, 29 en 30 september is het Najaarsweekend. Iedereen die meegaat heeft van Jan V. een nota gehad. Betaal deze  op tijd,, wij moet het namelijk ook  voorschieten.

We gaan met 27 man/vrouw er een gezellig weekend van maken in de Eifel.

 

De Schotlandreis in oktober  is door Peter georganiseerd en ook helemaal rond. Boot en hotels zijn geboekt, iedereen heeft betaald, dus voor degene die meegaan, jullie moeten nog even geduld hebben. Het duurt nog even.

 

Roosters: Zoals ik al eerder heb vermeld,  heeft Martine Rijkhof de bar- en schoonmaakroosters overgenomen van Sandy.

Wil je ook graag meedraaien, we kunnen zeker nog wat handjes gebruiken, geef je dan op bij Martine.

Misschien overbodig, en bij de meesten onder ons wel bekend, maar ben je ingeroosterd en kun je niet, dan wordt er van je verwacht dat je zelf voor een vervanger zorgt.

Kijk hiervoor in het rooster op de website.

Jullie hebben het vast al op facebook gelezen, maar leuk om nogmaals te vermelden is dat we van Hans Petra 2 tafel biertaps hebben gekregen. Nogmaals heel erg bedankt daarvoor.

We gaan ze zeker gebruiken.

Allemaal leuke en gezellige dingen dus.

Ik ga helaas deze bestuursbrabbel afronden met een trieste mededeling, voor zover je dit nog niet hebt vernomen.

Helaas is Ria Clerc overleden. Ria was al geruime tijd ernstig ziek. Afgelopen vrijdag 13 juli hebben we onder grote belangstelling afscheid van haar genomen. Namens onze club heeft Thea een mooi woord gesproken.

We wensen Henk, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met dit enorme verlies.

 

Rest mij nog een ieder een fijne vakantie te wensen.

 

Groet,

Mirjam

 lees meer ...

wist je dat

Rita en Klaas 3 dubbelle pechvogels waren met hun vakantie naar Spanje/Portugal. Het begon al op weg naar de ...

Rita en Klaas 3 dubbelle pechvogels waren met hun vakantie naar Spanje/Portugal. Het begon al op weg naar de Pinkster Weekend, zij gingen daaruit op vakantie.

Binnendoor toerend  kwam Rita ter hoogte van s’Hertogenbos erachter dat zij haar portemenai met alle pasjes vergeten was. Zij dus terug moesten naar Krommenie! Na 2 dagen Pinkster vieren vertrokken ze vol zin voor hun mooie binnendoor trip. Na 4 dagen toeren reden ze in Midden Frankrijk, alwaar Rita haar motor kuren ging vertonen, hij stotterde en sloeg steeds af.Zij werd dus afgevoerd met de bergings auto en zaten ze 4 dagen vast aldaar voor onderzoek/reparatie. Uiteindelijk hadden ze niets gevonden. Hij deed het weer (FF). Toen vol goede moed verder toeren en was Klaas aan de beurt!! Zijn waterpomp had het begeven! Dus die ook afgevoerd op de bergingsauto. Bij de grens  Spanje/Portugal, En ook daar zaten ze 4 dagen vast voor reparatie.

Dat is echt niet leuk he!! Na dit geintje gingen ze alweer vol goede moed verder toeren. Toen kreeg Rita alweer problemen, het toerental een rood lampje wat steeds knipperde en de motor hield steeds in. Dit was ter hoogte bij Bordeaux FR, zij konden nog een camping bereiken. Rita was er ff helemaal klaar mee!1 De stoom kwam uit haar oren!Met hulp van de camping eigenaar waren de hulp troepen al gebeld. Gauw de tent opgezet en een bak koffie.

Toen werden de plannen veranderd, want ze besloten om de BMW naar Motor Port te laten vervoeren.En op 1 motor naar huis te gaan. De auto was al onderweg , dus snel te tent weer afbreken want de bagage moest ook met de auto mee. Rita ging dan bij Klaas achterop. Wat een gedoe zeg ,dit is niet leuk!!

Ze kregen van de camping eigenaar een hutje aan geboden, heel aardig!! De volgende ochtend vertrokken zij RI Krommenie over de tolweg.
Rita ging betalen  en Klaas stond voor de slagboom. Het betalen ging ff niet en moest ze hulp inroepen, Toen liep ze naar Klaas toe om op te stappen en kreeg ze de slagboom op haar hoofd (auw). Gelukkig had ze haar helm nog op anders had het anders afgelopen, denk ik. De wachtende automobilisten vonden dit wel grappig. GRRR!! Rita zat dus 1300 Km achterop bij Klaas en nog wel op de snelweg wat ze normaal nooit doen. Rita dankte God op haar blote knieën toen ze Krommenie binnen reden! Thuis gekomen waren ze snel klaar met de boel opruimen, want alles is nog in Frankrijk.

Nu Afwachten wanneer de boel afgeleverd word bij Motor Port. En wat er nu precies aan de hand is met die stoute BMW. Zelf denken ze de electronica.

Maar…..tussen de bedrijven door hebben ze heerlijk getourd hele mooie dingen gezien en genoten!!

Ze zijn in ieder geval Kampioen Pechvogels van het jaar 2018 geworden!!!! ( tot nu toe )! 

 

 Groetjes Thea. 

PS. Jan en Jolanda Uit Hebben op de heen weg en terugweg met pech gestaan. Die waren ook op weg naar Spanje Portugal!!

 lees meer ...

 • Wist je dat:
 • We mooi weer hadden en veel gezelligheid
 • De camping weer prima was, met een vuurton en lekker ...
 • Wist je dat:
 • We mooi weer hadden en veel gezelligheid
 • De camping weer prima was, met een vuurton en lekker eten in de kantine
 • Jan en Wil dit goed geregeld hadden
 • De rivier weer vol lag met bier en wijn
 • De BBQ weer TOP voor elkaar was en Wouter en Ron R goed voor ons gezorgd hebben
 • Er 14,5 kind en 2 honden Bo en Pien mee waren
 • Het de eerste 2 nachten heel koud was
 • Tim extra dekens had gevraagd en ook gekregen van de campingbaas
 • Noelle Lux van de fiets duwt
 • Denise dit keer als nieuwkomer niet hoefde af te wassen omdat de afwas weer opgehaald werd
 • Mark en Denise niet bij pa en ma in de tent wilden slapen
 • Zij er unisex uitzagen op de motor, maar de billen van Denise moesten wel gemasseerd worden
 • Erwin de toerrit voorreed, maar 20 km voor het einde de route kwijt was en Ron het overnam, hij de route voor iedereen had aangepast, behalve voor zichzelf
 • Het een mooie route was en we in Vianden hebben gegeten en daar ook de achterblijvers met de kinderen naartoe kwamen
 • Suus nu mocht vertellen dat ze zwanger is en wij dat allemaal onwijs leuk vinden. Wouter vond dat ze al aardig dik werd
 • Zij moeite had met haar opblaasbed en maar rondjes rende om er door de wind genoeg lucht in te krijgen en toen ze erop wilde gaan zitten moeite had om niet met bed en al om te kukelen
 • Tom geen roze schepnet wilde, hij samen met Floor ging vissen
 • De kinderen het kampvuur geweldig vonden en mee mochten helpen fikkie stoken om hun marsmallows te bakken
 • Bruce als beste het kampvuur opstookte
 • De motor van Rob van T het op de heenweg niet meer deed, vieze Honda handen had  en ze op de ANWB moesten wachten, deze had het zo voor elkaar want de accupool was los, uiteindelijk Mark zijn schuld omdat deze de GPS niet juist had aangesloten
 • Er voor de kinderen een speurtocht was uitgezet en zij de schatkist moetsen vinden. Ron ze had wijs gemaakt dat daar een inktvis in zat.
 • Marieke en Wouter weer een lek luchtbed hadden
 • John zijn koplamp stuk ging op de heenweg door een stuk rondvliegend ijzer
 • Ruud en Thea al bij de Krokedil in Krommenie rechtsomkeert gingen, omdat Ruud niet meer kon koppelen en zij de auto pakten
 • Richard onderweg in Eindhoven een Ducati moest huren, omdat ook zijn motor het niet meer deed, ook de koppeling
 • Klaas en Rita er na 50 kn achter kwamen dat ze de portemonnee waren vergeten en teruggekeerd zijn en vanaf de camping direct doorgingen met vakantie naar Spanje
 • We Yvonne nooit een borrel hebben zien drinken en nu een Amaretto nam
 • Wouter G een goede houthakker is
 • Tim en Bruce karate deden en Tim ook aan Yoga doet
 • Je ketting langer meegaat met Rakketak en ook het kampvuur snel opstart met Rakketak
 • De scouts het bos niet mochten leegtrekken maar de Volvo prima bomen trekt
 • Erwin in het donker een groot beest over de camping zag gaan
 • Tim broodjes had besteld maar achteraf het niet zo was
 • Na 22 uur je Dino's op de camping rond ziet hobbelen
 • Franka, Marit en Lois gezellig in één tentje sliepen
 • Bo en Pien de rivier fantastisch vonden
 • Er natuurlijk weer een waterfestijn plaatsvond met emmers en afwasbakken elkaar nat gooien, de kids tegen de groten, wat een feest was dat
 • Flok de koek en sopie bediende en voor iedereen eieren bakte
 • Remco zich niet gek laat maken
 • Tim wilde afrekenen in Vianden, hij zegt doe maar € 30,00, geeft € 50,00 en krijgt € 30,00 terug en Daan daarna helemaal niet meer hoefde te betalen Blijkbaar werd het de eigenaar allemaal een beetje teveel
 • We een spelletje deden, verhaal in iemands oor fluisteren en dan steeds doorvertellen. Het begon met een Belg en eindigde met een neger
 • Dat je het altijd over de gesmeerde broodjes van Erwin kan hebben
 • Dat José het waarhedenspel geïntroduceerd heeft en hierdoor veel waarheden naar boven kwamen
 • Tim zijn motor had opgepakt en er achter kwam dat hij ook zijn portemonnee had ingepakt en hij alles weer los moest maken en hij ook zijwieltjes heeft
 • Sep aan John vroeg of hij in zijn eigen slaapzak kon gaan liggen. John wel dacht dat zijn slaapzak erg kort was geworden
 • Astrid de sjoelbak over het balkon liet dalen en de eigenaar daar niet echt blij van werd
 • Marieke de sleurhut van John meegenomen heeft en zij Martine als bijrijder had gevraagd om Sep, Floor, Mauk en Bo onderweg van eten en drinken te voorzien en zij deze taak prima heeft volbracht
 • Deze Wist je Datjes net niet allemaal op 1 broodzak konden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 lees meer ...

Prachtig weer dus vol goeie moed op de motor gestapt Ri A9. Bij de krokedil sloeg Ruud af. Wat is ...

Prachtig weer dus vol goeie moed op de motor gestapt Ri A9. Bij de krokedil sloeg Ruud af. Wat is dit? Zijn koppeling had het begeven! Shit! Maar de spullen in de auto gegooid omgekleed en gaan met die banaan. We kwamen Wil en Jan en Tom nog tegen. We waren als eerste op de camping en konden toe zien hoe iedereen zijn tent op ging zetten. We hoorden dat Rob v T met pech stond en op de ANWB wachtte,. Ook stond Richard met zijn Kawa met een stukke koppeling in Eindhoven. De motor werd afgevoerd en hij huurde een Ducatie om zijn weg te vervolgen. John kreeg onderweg een strip ijzer tegen zijn koplamp en vlak over zijn helm, lekker dan!! Het was heerlijk weer. Rond 7 uur met z’n allen gegeten, was erg lekker. Na het eten was er een lekker vuurtje voor ons gemaakt want het was koud! Tot er ff een moment van stilte viel en Wouter G opeens zei dat Suus zwanger is! Ik dacht Geintje! Maar het was echt zo! Leuk, Gefeliciteerd!!

Rond half 1 hielden we het voor gezien en doken we onze warme zak in.

Ruud zat om 7 uur al weer buiten en we hoorden van iedereen dat het koud was. Tim kreeg er zelfs kramp van in zijn benen. Hij heeft extra dekens geregeld bij de receptie, klasse! Lekker buiten  ontbeten. Sommige mensen gingen een toertje rijden. Wij gingen met een ploegje met Bo wandelen. Geluierd en ff op het terras gezeten. Wouter G kwam kettingvet lenen  ( ha ha )met de auto en dan toch kettingvet bij je hebben. ( Tanktas ). Hans P heeft onderweg nog een motorrijder achter de vangrail opgevist, die gelanceerd was, goed zo Hans! Daarna de taditionele barbecue die zeer goed verzorgt was. Luxe vlees en vis lekkere salade”s en fruit. Ron en Wouter waren de koks!  Was erg lekker! De Pyromanen onder ons stookten het vuurtje weer lekker op!

De Zondag gingen we Erwin’s toertje rijden, lekker weer daarvoor. Wij namen Geertje en Jeroen mee, gezellig! In Vianden met z’n allen gegeten!

Onderweg een flinke onweersbui, het was een prachtige toer!! Rond 5 uur begon het te regenen en zijn we naar de eettent gegaan, heerlijk gegeten!

Toen we net lekker bij het kampvuur zaten begon het te regenen en zijn wij de tent ingedoken.

Natuurlijk vroeg wakker, rustig ontbeten en de natte tent zo in de auto gegooid ha ha.

We hebben het toertje van 97 km nog ff gereden, heel mooi! Rond 2 uur waren wij thuis.

We konden terug kijken op een heel geslaagd en gezellig weekend met prachtig weer!

De kindertjes hebben zich ook weer prima vermaakt , Bruce en Tom waren gek van het kampvuur! Jax heeft zijn eerste Pinkster beleefd!

Opa Jan voor de kinderen pannekoeken bakte, die ze heerlijk vonden!! 

Jan Wil en Erwin bedankt!!

 lees meer ...

Dit keer alvast de brabbel van maart en april, april is al over de helft en zoveel is daar niet ...

Dit keer alvast de brabbel van maart en april, april is al over de helft en zoveel is daar niet meer over te melden.

 

Als we terugkijken naar de maand maart, hebben we de inschrijving voor de kilometervreter gehad. Door het slechte koude weer hadden we maar 12 inschrijvingen. Weet dat je ook altijd later nog bij Thea mag inschrijven. Wel even bellen als je wil komen.

’s Avonds hadden we een gezellige muziek en dansavond met medewerking van zanger en DJ Albert. Het was niet heel druk maar tot in de late uurtjes nog heel gezellig. Lekker gedanst in ieder geval. En Daan en Martine hebben ook nog hun zangkunsten mogen vertonen.

Op 2 april, 2e Paasdag, hadden we de Kouwe Kuitenrit. Het was met recht koud en dit keer ook een heledagnattekuitenweer. Toch nog 21 deelnemers, waarvan 10 eigen leden. De Bikkels onder ons.

Zelf waren we in Monschau,  ook daar was het koud, wel redelijk droog gebleven, maar onwijs veel pekel op de wegen. 

6 April Clubavond, ook heel gezellig, een volle bar.

8 April Korenmiddag, met dank aan Out Cider en de Bruyne Zeelen. Goede opkomst en er werd nog redelijk lang nagepraat en geborreld. Een geslaagde middag dus.

 

De bouw-en onderhoudsploeg heeft afgelopen weekend hard gewerkt aan het clubhuis.

De zij- en achterkant is schoongemaakt, geschuurd en enkel planken zijn vervangen. Alles is weer netjes in de beits gezet.

Het dak is nagelopen en overhangende takken zijn gesnoeid.

Er is een deur geplaatst tussen de keuken en de opslagruimte.

 

Wat zijn de komende evenementen:

-donderdag 26 April Pre Willemsavond met de traditionele Amerikaanse BBQ, dit is zelf vlees meenemen en de rest doen wij. Aanvang 18.00 u

-vrijdag 4 Mei clubavond

-18 mei Pinksterweekend, we komen binnenkort in de lucht, dan kun je je ook opgeven voor de BBQ

-vrijdag 1 Juni clubavond

-vrijdag 6 Juli clubavond

We komen binnenkort ook in de lucht voor de opgave voor het Najaarsweekend van 28 /29 en 30 september.

 

Bestuurszaken:

Dropbox aangemaakt om notulen digitaal op te kunnen opslaan.

Vergaderdatum jubileumweekend aangemaakt.

Feestcommissie druk met kalender

Kascontrole is gedaan

 

Herhaalde oproep: Wie wil en kan de planning van het bar-en schoonmaakrooster van Sandy overnemen? We komen nu een handje tekort in het bestuur.

Sandy heeft al de secretariaatfunctie van Jessy overgenomen en het wordt echt teveel om dit er ook nog bij te blijven doen. Laat van je horen als je dit voor de club wilt gaan doen . Uiteraard zal Sandy je hierin wegwijs maken.

 

Groet,

Mirjam

 lees meer ...

Ziezo dachten we de winter achter de rug te hebben en lekker met een voorjaarszonnetje naar de Km Vreter inschrijving ...

Ziezo dachten we de winter achter de rug te hebben en lekker met een voorjaarszonnetje naar de Km Vreter inschrijving te gaan. Nou niet dus het was ijsberen koud.Ik dacht dat wordt niks. Maar er kwamen toch 12 bikkels aangereden met rode neuzen. Zelfs Geert Boeve kwam helegaar uit Amsterdam. Gelukkig was de koffie klaar in het warme clubhuis. Mocht je nog willen inschrijven bel me even en dan kan je langs komen.

De avond was erg gezellig met leuke muziek die verzorgt werd door 1 persoon wat hij heel leuk deed.

De beentjes gingen van de vloer en Daan had even de microfoon overgenomen, ha ha.

Er waren 27 personen aanwezig wat wel een beetje weinig was. Jammer.

 

Tweede Paasdag stond de Kouwe Kuiten Rit op de agenda. En alweer zat het weer niet mee, het was koud en het regende. Alweer Jammer!!

Wouter en Remco zaten aan de inschrijftafel  en Daan zorgde voor de koffie.

Er waren toch nog 21 inschrijvers waarvan 10 van MC 68. Bikkels hoor!

Jan en Wil zorgden s middags voor de koffie.

Iedereen bedankt voor hun inzet!

Groetjes Thea

 lees meer ...

De routes van de Kouwe Kuiten rit worden dit jaar niet door Erwin verstuurd. We misbruiken dit jaar het volgende ...

 lees meer ...

Maandag is de openingsknaller van het seizoen 2018. Vandaag spoelt de pekel lekker weg. De voorspellingen gaan voor de paasdagen ...

 lees meer ...

LEt OP: Onze Kouwe Kuitenrit is op 2 April en niet zoals MOTO 73 vermeld op 1 April. Zij hebben ...

 lees meer ...

 

Ik begin maar eerst even, voor degene , die het nog niet wisten. We hebben er een nieuw clublid bij ...

 

Ik begin maar eerst even, voor degene , die het nog niet wisten. We hebben er een nieuw clublid bij. Hij is nog heel klein en heet Jax . De trotse papa en mama zijn Patrick en Astrid. Nogmaals van harte gefeliciteerd.

En nog meer nieuws, maar nu motornieuws: Hans Petra heeft een mooie nieuwe Triumph gekocht. Misschien kunnen we deze zaterdag al bewonderen, als we met de motor naar het clubhuis komen , om door Thea onze kilometerstand op te laten nemen.

Hopelijk gooit de voorspelde sneeuw geen roet in het eten.

Een aantal van ons hebben de motor afgelopen weekend al van stal gehaald, toen leek het wel lente, maar nu moeten we maar afwachten wat het weer gaat worden.

 

Wat hebben we nog meer voor nieuws.

Zoals ik al had aangekondigd, zouden we met de vrijwilligers voor de ritten om de tafel en ook met de vrijwilligers voor het clubhuisbeheer.

Nu dat is gebeurd, er is het een en ander met elkaar doorgesproken, er zijn datums vastgesteld en afspraken gemaakt.

Echt fijn dat we dit nu zo hebben opgepakt, het geeft ook duidelijkheid aan iedereen en we weten met zijn allen waar we mee bezig zijn en wat er van elkaar verwacht wordt.

 

Vrijwilligers gezocht:

Er komt nog een nieuwsbrief over, maar voor de Kouwe Kuitenrit zoeken we nog leden die de tafeldienst willen doen, dus de inschrijving, maar die ook de routes kunnen laden.

Uiteraard kan dat ook vooraf uitgelegd worden.

 

En als ik dan toch een oproep doe voor vrijwilligers, we zoeken ook nog iemand die goed kan plannen en het rooster voor de bar- en schoonmaak wil regelen. Hier is al een schema voor, alleen is het zo dat Sandy dat nu doet en aangezien zij nu secretaris is, wordt het tijd om dit deel van haar oude bestuurstaken af te stoten aan iemand anders. Het wordt ook een beetje veel om dat er ook nog bij te blijven doen. Uiteraard zal Sandy je hierin wegwijs maken als je het over wilt nemen.

Het is niet perse nodig om hiervoor ook bestuurslid te worden, het mag uiteraard altijd, je bent welkom. Want we hebben nog steeds een vacature voor een commissielid. Maar als je alleen de planning wilt doen ,dan zijn we al heel erg blij met je.

 

Midwinterborrel gemist? Als je niet bent gekomen, omdat je geen erwtensoep lust, heb je toch wat gemist, want de Midwinterborrel was weer super gezellig, een goede opkomst met heerlijke zelfgemaakte erwtensoep en een speciaal biertje van de tap.

En een kippensoepje als je geen snert wilde eten.

Prima geregeld dus weer.

 

We hebben de afgelopen weken niet stil gezeten. We zijn ook druk bezig met ons jubileumfeest. Daar zijn we ook  met een aantal leden, die zich daarvoor hadden aangemeld bij elkaar gekomen. Er kwamen al veel ideeën op tafel. Nu moetwen we dat nog verder gaan uitwerken. De grote lijnen zijn er al wel.

De oproep voor oude oude foto’s en filmpjes staat nog steeds. Heb je wat leuks, laat het aan Peter weten.

 

Komende evenementen:

-Zaterdag 17 maart ’s middags je kilometerstand opgeven bij Thea , van 14.00 tot 16.00 is het clubhuis open en ’s avonds een gezellige muziekavond

-Zondag 2 april de 21e Kouwe Kuitenrit, toertocht van ongeveer 200 km door Noord-Holland ( geen inschrijfgeld voor leden) Start vanaf 9.00 uur

-Vrijdag 6 april Clubavond

-Zondag 8 april Korenmiddag met optreden van de Bruyne Zeelen (Nederlandse- en Engelstalige zeemansliedjes) en Outcider (Ierse – en Schotse Volksmuziek)

-Donderdag 26 april Pre-Willemsavond

 

Voor tijden en nieuws, zie de website, facebook en onze nieuwsbrieven

 

Tot zaterdag!

 lees meer ...

Op zondagmiddag 8april is het clubhuis geopend. De Bruyne Zeelen en Outcider komen langs om gezellig
met ons het glas ...

 lees meer ...

Inmiddels is de jaarvergadering geweest. Ik was een beetje verbaasd, dat er zo weinig leden aanwezig waren. Maar goed, je ...

Inmiddels is de jaarvergadering geweest. Ik was een beetje verbaasd, dat er zo weinig leden aanwezig waren. Maar goed, je kunt het ook positief bekijken en denken, dan zullen zij het allemaal wel goed vinden wat we doen.
En zo bekijk ik het dan ook maar.
Ik zou je wel willen aanraden om toch de moeite te nemen om de notulen en het jaarverslag 2017 te lezen op onze website, zo ben en blijf je weer op de hoogte van het reilen en zeilen binnen ons clubbie.
Zo heb je ook kunnen lezen en nu ook op facebook mogen zien, dat we op zoek zijn naar een commissielid. Dus is het wat voor je om met ons mee te denken en samen met ons de club te besturen, laat dan wat van je horen of bel me op en kom de eerstvolgende bestuursvergadering proefdraaien.

Ook hiervan hebben we tijdens de jaarvergadering al een mededeling gedaan:

Alle vrijwilligers die zich hebben opgegeven voor het clubhuisbeheer  zullen binnenkort van ons een mail krijgen, waarin we jullie uitnodigen om zaken met elkaar af te stemmen wat het klussen betreft.

En alle vrijwilligers die zich hebben opgegeven voor ritten, narijden en/of weekenden uitzetten,  krijgen ook binnenkort een uitnodiging, zodat dat ook met elkaar doorgesproken kan gaan worden.


En dan de evenementen.
Het laatste evenement, die we gehad hebben voor de jaarvergadering is de wijnproeverij geweest. Onder leiding van Jan de Boer is dit weer een gezellige avond geworden met heerlijke wijnen en ook met bijpassende eigengemaakte hapjes.
Dat kun je wel aan Jan overlaten.

Wat zijn de eerstkomende evenementen:
-zondagmiddag 18 februari Midwinterborrel van 16.00 tot 20.00 uur . Ron en Ruud maken een heerlijke pan erwtensoep.( je hoeft je dit keer niet op te geven)

-vrijdag 2 maart clubavond
-zaterdag 17 maart vanaf 14.00 uur 's middags opgeven kilometerstand bij Thea en 's avonds gezellige muziek, dus benen van de vloer
-zondag 2 april de 21e Kouwe Kuitenrit , start in ons clubhuis vanaf 9 uur

Kijk voor alle data op onze website en zie onze nieuwsbrieven.

Verder is er al een oproep gedaan naar oude foto's of filmpjes van de club. Mocht je ze hebben, laat het ons weten.

Ik zie jullie zondag bij de midwinterborrel!

Groet,
Mirjam

 lees meer ...

Het lijkt er toch op dat er nog een beetje winter in aantocht is. Dat betekent 's ochtends krabben.

Om ...

Het lijkt er toch op dat er nog een beetje winter in aantocht is. Dat betekent 's ochtends krabben.

Om het winterleed te verzachten houden we op zondagmiddag 18 februari een midwinterborrel.

Wij zorgen voor een lekker speciaalbiertje van de tap ... of sterker :-).

Onze eigen MC68 hobby kok zal -met hulp- zorgen voor een teil met erwtensoep (of is het erbsen suppe).

Nu maar hopen dat Ron geen noodstop hoeft te maken op de autobahn.

Clubhuis is open vanaf 16:00 uur.

 

 lees meer ...

        

1.  Opening

Mirjam opent de vergadering met de verdrietige mededeling dat Wietse en Yolanda hun vertrouwen in het ...

        

1.  Opening

Mirjam opent de vergadering met de verdrietige mededeling dat Wietse en Yolanda hun vertrouwen in het bestuur hebben opgezegd en daarbij hun lidmaatschap van MC’68 hebben opgezegd. Dit is gebeurd n.a.v. een kwestie bij het verhuren van het clubhuis aan de shanty groep Bruine Zelen. Mocht een van de leden hier vragen over hebben, dan vraagt het bestuur of die persoon aansluit bij de volgende bestuursvergadering.

 

We gaan verder met het verslag van afgelopen jaar:

2017 in vogelvlucht

JANUARI

-De start van het nieuwe jaar met een traditionele nieuwjaarsborrel, goed bezocht, met een hapje en een drankje en heerlijk eigen gebakken oliebollen.

-Nieuwe koeling onder de bar ingebouwd

FEBRUARI

-Net als nu de jaarvergadering, goed bezocht. Met als speerpunt het gebrek aan leden voor bardienst en schoonmaak. Gelukkig is hier achteraf door meerdere leden gehoor aan gegeven.

-Vincent Zwiers treedt na 12 jaar af als commissielid. Alle andere bestuursleden blijven aan.

-De evenementenkalender wordt gepresenteerd.

-Een presentatie over onze website

-De verlichting is aangepakt, veel led lampen nu en meerdere dimmers.

-De bijkeuken is grondig opgeruimd, er is een grote kast geplaatst, zodat als de garage opgezegd is , alle spullen daar droog kunnen liggen.

-Culinaire wereldreis met dit jaar als thema Azië, opkomst 25 m/v

MAART

-Bezoek van Benno Graas en Thecla , presentatie van hun wereldreizen op de motor, zeer goed bezocht

-Inschrijving km vreter, 21 inschrijvers. En start selfie tour, ’s avonds feest met een DJ

-Garage opgezegd, besparing € 1.200,00 per jaar

-Nieuw logo bord ontworpen door Rob de Haas

APRIL

-Kouwe kuitenrit, mooi weer, 81 inschrijvingen

-Pre Willemsavond met Amerikaanse bbq, ondanks het slechte weer en kou een grote opkomst 35 m/v

MEI

-Puzzeltocht, 100 km, helaas maar 7 deelnemers, waarschijnlijk door de Moederdag

JUNI

-Pinksterweekend in Luxemburg, goed bezocht, redelijk tot goed weer met een onwijs grote partytent, speciaal voor ons neergezet.  Een bonte avond georganiseerd door onze jongste clubleden, hartstikke leuk gedaan.

-Een week na het Pinksterweekend waar ze nog bij was, overlijdt onze Mieke.  Mieke is met de club grootgebracht. Haar laatste wens was om met een klein gezelschap haar afscheidsfeest te vieren op  onze club. Ze zal altijd in onze herinnering blijven als een lieve meid, een vriendin van velen en een ongelooflijk feestbeest, die zo van het leven hield en er ook elke dag een feestje van probeerde te maken. Helaas was voor haar dit feest veel te kort.

JULI

-Monsterrit, 350 km, heel goed weer, 23 deelnemers, rit door Noord Nederland

AUGUSTUS

-geen evenementen ( vakantietijd)

SEPTEMBER

-Quatrorit, bij ons 51 inschrijvingen, totaal over de 4 clubs hebben er 119 motoren meegereden

-Meedenkavond: ritten verdeeld,  pinkster-  en najaarsweekend besproken, jubileumweekend aangekaart  en jubileumcommissie gevormd, selfietoer besproken, eventuele Schotlandreis,

OKTOBER

-Najaarsweekend in Sundern, hotel vol, 32 m/v, super gezellig, alleen de  terugweg was erg nat en glibberig

-Einde kilometervreter en feestavond in Schotse stijl, Goed bezocht en heel gezellig. Uitslag km vreter: Klaas 1, Rita 2 en Erwin 3

NOVEMBER

-Sinterbok, gezellige bokbier avond, met verschillende bokkies, goed bezocht

DECEMBER

-Kerstkien en tombola, gezellig druk als vanouds  en  veel mooie prijzen

-Kerststukjes maken met heel veel dames, gezellig en leuk

  

2.   Mededelingen en ingekomen stukken

De Bruine Zelen heeft ons een uitnodiging gestuurd om ons te bedanken dat ze jarenlang ons clubhuis hebben kunnen

De nieuwe clubpassen kunnen na de vergadering worden opgehaald bij Jessy. Voor degenen die er niet zijn worden de overgebleven passen in de kassa achter de bar bewaard.

3.    notulen vorige vergadering

Akkoord

4.    Financien

Ron en Jolanda van de kascontrolecommissie zijn beide niet aanwezig, maar hebben wel de kascontrole uitgevoerd en die is akkoord bevonden.

Wietse was reserve, dus daar moeten we even een andere oplossing voor vinden en wij willen graag Jolanda en Ron vragen het nog een jaar te doen, wie wil er dan als reserve voor volgend jaar? Sasha geeft zich op.

VERKLARING FINANCIEN

 

Puur financieel een +  van         €             3910.16

Op de balans een + van            €             5146.47

Wat is de oorzaak hiervan?

Er zijn belangrijke investeringen geweest:  Nieuwe Koelkasten

                                                               Kast in berghok

                                                               Veel ledverlichting

Deze investeringen worden in 5 jaar afgeschreven en staan dus voor 80% op de balans, waardoor de balans een grotere + heeft dan het financieel overzicht.

De baromzet heeft een brutowinst gegenereerd van bijna 50%

Dat komt ondermeer door het bier welke door Ron en Wouter gebrouwen wordt.

Voor Heineken bier betalen wij € 2.75 per liter Ex BTW.

Voor het bier van Ron betalen wij  € 1.00 per liter en Ron rekent geen BTW

De vaste lasten van het clubhuis zijn belangrijk naar beneden gegaan.

Zo hebben wij geen spoelkosten meer, maar maken Ron, Wouter, Chiel en Remco de biertap installatie zelf schoon, wat een investering was van iets meer dan € 100,00  en wordt er € 40,00 per maand bespaart.

Ook kregen wij € 313.13 terug van Nuon omdat er aanzienlijk minder stroom verbruikt is door de nieuwe koelkasten en de Led verlichting.

Daarnaast is de garage opgezegd, wat een besparing oplevert van € 80,00 per maand. Alleen de eerste 3 maanden is er nog huur betaald.

Wel staan wij voor een paar belangrijke uitgaven. Zo wil het bestuur een nieuwe vloer in het clubhuis en bestaat de club dit jaar 50 jaar, wat wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij willen laten gaan.

Daarnaast willen wij een behoorlijke reserve houden, voor als er investeringen aan het clubhuis moeten worden gedaan. Denk hierbij aan een nieuw dak, wat ook al meer dan 20 jaar oud is.

 5.  Bestuursverkiezing

Voorzitter Mirjam Boon-Schuurman: Aftredend, herkiesbaar, maar voor maar 1 jaar.
Penningmeester Jan Vermeulen: Aftredend, herkiesbaar
Secretaris Jessy de Boer: Aftreden, niet herkiesbaar
Commissielid Thea Zwart: aftredend/herkiesbaar
Commissielid Sandy Zwart: aftredend/herkiesbaar
Commissielid Peter Menagie: aftredend/ herkiesbaar

We nemen afscheid van Jessy de Boer na 9 jaar een zeer gewaardeerd bestuurslid te zijn geweest. Dankjewel Jessy!

Het voorstel is om Sandy secretaris te maken. Hier word volop positief op gereageerd.

Het bestuur kan nog nieuwe commissieleden gebruiken. Je kunt je hier altijd voor opgeven.

6.         Evenementen en feestcommissie

Peter neemt met ons de feestagenda door. De data voor de evenementen en toerritten zijn op de website te vinden.

Dit jaar bestaat de club 50 jaar. Dit moet natuurlijk gevierd worden. Hier is een brainstormsessie over gehouden en er zijn legio ideeën voor. De definitieve invulling is nog niet vastgelegd en er wordt verder geen tipje van de sluier opgelicht.

Jan en Wil hebben de Pinksterorganisatie overgenomen van Wietse en Yolanda. Er moest direct een camping worden gezocht en de keuze is gevallen op Moulin de Bistain, waar de club al eens eerder geweest is. Hier zijn nog huisjes te huren, maar het zijn er niet veel meer. Wil je iets huren, neem dan zelf contact met de camping op en geef even aan dat je van MC’68 bent.
Hier wordt z.s.m. nog een nieuwsbrief over verstuurd.

7.     Clubhuisbeheer en barbeheer

Er wordt een vergadering gepland met de vrijwilligers die zich voor klussen hebben opgegeven om de klussen te noteren en daar direct data voor te prikken.

 8.     Website en nieuwsbrieven

Het kan niemand ontgaan zijn, Wouter heeft een nieuwe website voor MC’68 gebouwd. Deze website is o.a. duidelijker opgezet, beter geschikt gemaakt voor senioren ;-) en hij is nu ook goed te bekijken op mobiel en tablet.

Tevens kunnen de kosten voor de hosting naar beneden.

9.    Rondvraag

Marieke: hadden we vorig jaar niet afgesproken dat de notulen van de vorige jaarvergadering een week van te voren rondgemaild zouden worden? Dat is nu niet gebeurd, maar zal volgend jaar gebeuren.

 10.     Sluiten jaarvergadering

Mirjam sluit de jaarvergadering om 22.30 uur. Even een drankje van de club!

 lees meer ...

Pinksterweekend 2018

Nieuws over Pinkster: Het wordt dit jaar de camping Moulin de Bistain in Cherain in België. Voor velen een bekende ...

Nieuws over Pinkster: Het wordt dit jaar de camping Moulin de Bistain in Cherain in België. Voor velen een bekende camping.

Mocht je wat willen huren , dan moet je er wel snel bij zijn, want er is niet zo heel veel te huur.

Geef bij reserveren dan wel even aan dat je van MC’68 bent.

Verdere info volgt later.

http://www.maredresorts.be/moulindebistain/reserveren/

 lees meer ...

Twitter / Facebook:
- naam aangepast naar MC Achtenzestig Krommenie om verwarring te voorkomen.

Evenementen:
- Komen pas een maand voor het daadwerkelijke ...

 lees meer ...

Jaarvergadering 2018

Vrijdagavond is het tijd voor het jaarlijkse hoogtepunt, de jaarvergadering.

Voor de leden is dit DE kans om de gang ...

Vrijdagavond is het tijd voor het jaarlijkse hoogtepunt, de jaarvergadering.

Voor de leden is dit DE kans om de gang van zaken binnen de club te bespreken.

Voor het bestuur is dit de gelegenheid om verantwoording af te leggen over het afgelopen jaar en tevens vooruit te kijken naar 2018.

Aanvang 21:00 uur. 

Agendapunten jaarvergadering: 

1.Opening en welkom

2.Ingekomen stukken

3.Goedkeuring vorige notulen (Jessy legt ze op de tafels )

4.Financiën en kascontrole

5.Bestuursverkiezing

Voorzitter Mirjam Boon-Schuurman: aftredend en herkiesbaar 
Penningmeester Jan Vermeulen: aftredend en herkiesbaar 
Secretaris Jessy de Boer: aftredend en niet herkiesbaar 
Commissielid Peter Menagie: aftredend en herkiesbaar 
Commissielid Sandy Zwart: aftredend en herkiesbaar 
Commissielid Thea Zwart: aftredend en herkiesbaar 
        
6.Evenementen

7.Clubhuisbeheer en Barbeheer 

8.Website en nieuwsbrieven 

9.Rondvraag

10. Sluiting

Ik zie jullie graag op de jaarvergadering op 2 februari a.s. 

 lees meer ...

We zijn al weer druk bezig met de voorbereiding voor de jaarvergadering op vrijdag 2 februari a.s.
Hieronder de ...

We zijn al weer druk bezig met de voorbereiding voor de jaarvergadering op vrijdag 2 februari a.s.
Hieronder de agendapunten. We zullen er ook nog een nieuwsbrief voor rondsturen.
Ik kan nu alvast vertellen, dat we een goed financieel jaar hebben gehad en de kascontroleurs weer tevreden waren.
En er gaat een verandering plaatsvinden in het bestuur.
Jessy gaat ons jawel na 10 jaar verlaten, om wat meer tijd te krijgen voor andere werkzaamheden.
Natuurlijk willen we dit liever niet, maar Sandy maakte weer een heleboel goed. Zij heeft zich aangemeld om de taken van Jessy over te gaan nemen.
Dit betekent , dat als jullie het daar mee eens zijn er een vacature vrij is voor een commissielid. We bespreken dit uiteraard met jullie op de jaarvergadering.

Inmiddels hebben we met de leden die zich daarvoor hebben opgegeven al een datum gepland om voor het eerst bij elkaar te komen inzake de organisatie van het jubileumweekend.
Het zal niemand ontgaan zijn, dat we dit jaar al 50 jaar bestaan en daarvoor een feestje mogen geven.

Wat hebben we de afgelopen maanden nog aan evenementen voorbij zien gaan, dat was eerst met een grote groep dames kerststukjes maken onder leiding van Daniëlle en daarna de Kerstkien.
Goed druk, gezellig en echt weer een tafel vol leuke cadeaus.
En de Nieuwjaarsreceptie, ook goed bezocht, 32 man en vrouw, met bubbels, hapjes en broodjes bockworst, weer zeer goed verzorgt.

De evenementenkalender 2018 zal in de jaarvergadering gepresenteerd worden.
De feestcommissie is daar heel druk mee aan de gang en ook al bezig om met de start kilometervreter een band te boeken.

Agendapunten jaarvergadering:

1.Opening en welkom

2.Ingekomen stukken

3.Goedkeuring vorige notulen (Jessy legt ze op de tafels )

4.Financiën en kascontrole

5.Bestuursverkiezing

Voorzitter Mirjam Boon-Schuurman: aftredend en herkiesbaar
Penningmeester Jan Vermeulen: aftredend en herkiesbaar
Secretaris Jessy de Boer: aftredend en niet herkiesbaar
Commissielid Peter Menagie: aftredend en herkiesbaar
Commissielid Sandy Zwart: aftredend en herkiesbaar
Commissielid Thea Zwart: aftredend en herkiesbaar
       
6.Evenementen

7.Clubhuisbeheer en Barbeheer

8.Website en nieuwsbrieven

9.Rondvraag

10. Sluiting

Ik zie jullie graag op de jaarvergadering op 2 februari a.s.

Groet,Mirjam

 lees meer ...

De tijd vliegt. Zo nadert ook de sluiting van de inschrijving voor de wijnproeverij (12 januari)

De kosten zijn 16 ...

De tijd vliegt. Zo nadert ook de sluiting van de inschrijving voor de wijnproeverij (12 januari)

De kosten zijn 16 euro per persoon. Het thema is Portugal.
Jan de Boer zal weer zorgen voor een hele mooie selectie wijnen en de bijbehorende hapjes.

Stuur dus even een mailtje naar feestcommissie@mc68.nl of geef even bij het facebook evenement aan dat je komt.

 lees meer ...

Op 19 januari houden we onze jaarlijkse wijnproeverij. Vanaf de eerste keer is het een succesnummer!

De eerste aanmeldingen zijn ...

 lees meer ...

Iedereen de beste wensen voor 2018!

Vrijdagavond is het clubhuis gewoon open. Als je nog ruimte hebt voor een biertje ...

Iedereen de beste wensen voor 2018!

Vrijdagavond is het clubhuis gewoon open. Als je nog ruimte hebt voor een biertje of iets anders...

 

Zondag middag Nieuwjaarsreceptie. Vanaf 15:00 uur is het clubhuis open en kunnen we iedereen het beste wensen voor het komende jaar.

 

 lees meer ...

Ook dit jaar wordt er weer een wijnproeverij gehouden,wederrom verzorgd door de vaderr van Jessy. 

Het clubhuis is ...

Ook dit jaar wordt er weer een wijnproeverij gehouden,wederrom verzorgd door de vaderr van Jessy. 

Het clubhuis is open vanaf 20:00 uur. Aanvang van de proeverij is om 20:30 uur.

Het thema is geheim (weten we zelf niet, ha, ha).

Even een belangrijk detail: 

Het is een evenement met voorinschrijving. Uiterste inschrijfdatum is 12 januari 2018 (mail naar feestcommissie@mc68.nl of reageer op facebook evenement)

De kosten zijn 16 euro p.p.

 lees meer ...

De feestdagen moeten nog beginnen maar het nieuwe jaar staat al te dringen!

Op vrijdagavond 5 januari is het clubhuis ...

De feestdagen moeten nog beginnen maar het nieuwe jaar staat al te dringen!

Op vrijdagavond 5 januari is het clubhuis gewoon open. 

 

Op zondagmiddag is het clubhuis wederom open voor de nieuwjaarsreceptie. Aanvang 15:00 uur.

Dan kunnen we onder het genot van een hapje en een drankje een toast uitbrengen op ons jubileum jaar.

 

 

 

 

 lees meer ...

Kerstkien 16 december

Zaterdagavond is het weer de hotspot van 2017. Mr Kerstkien, Jan V gaat zijn ballen weer laten rollen.
Er zijn ...

Zaterdagavond is het weer de hotspot van 2017. Mr Kerstkien, Jan V gaat zijn ballen weer laten rollen.
Er zijn weer mooie prijzen te winnen. Na het kienen gaan we ook zoveel mogelijk lootjes verkopen voor de Tombola. De tafel wordt altijd gevuld door de leden, kortom....neem je kerstpakket mee. 

Het clubhuis is open om 20:30 uur. Het kienen begint om 21:00 uur.

 lees meer ...

Clubavond 5 januari

Beste allen. De clubavond van 5 januari gaat gewoon door.  En dan zondag 7 januari de nieuwjaarsreceptie. 

Beste allen. De clubavond van 5 januari gaat gewoon door.  En dan zondag 7 januari de nieuwjaarsreceptie. 

Vrijdagavond 8 december wordt in het clubhuis gezwoegd op kerststukjes.

De inschrijving liep storm en we zitten nu helemaal vol ...

Vrijdagavond 8 december wordt in het clubhuis gezwoegd op kerststukjes.

De inschrijving liep storm en we zitten nu helemaal vol.

Het clubhuis open vanaf 20:00 uur. Start vanaf 20:30 uur. 

Het is verstandig om een snoeischaar en een draadschaar (of kniptangetje) mee te nemen. Voor de rest wordt gezorgd. 

 

Tot vrijdag!

 lees meer ...

Nog een paar weken en we sluiten het jaar alweer af. Zo snel gaat de tijd. Inmiddels zijn we al ...

Nog een paar weken en we sluiten het jaar alweer af. Zo snel gaat de tijd. Inmiddels zijn we al weer voor volgend jaar van alles aan het organiseren en sommigen van ons hebben al weer wat motorreisjes geboekt.

Erwin en ik zijn ook al bezig met het Najaarsweekend en daar zullen we volgend weekend voor op pad gaan.

Wat het reilen en zeilen van het bestuur betreft, we gaan ons al zo langzamerhand voorbereiden voor de jaarvergadering. Er zal een bestuurverandering komen. Hierover meer in de volgende bestuursbrabbel.

We hebben plannen om de vloer te vervangen. Hierover ook meer op de jaarvergadering.

Jullie hebben allemaal van Jan de nota voor de contributie 2018 ontvangen, graag deze vóór het eind van het jaar betalen, zo kan Jan de financiën goed afsluiten.

Al eerder heb ik in een bestuursbrabbel geschreven, dat Ruud had ontdekt, dat we bij de Kamer van Koophandel als cateringbedrijf te boek stonden. Dit is nu gelukkig weer aangepast.

Verder hebben we nog info van het Loot, zij staan met een stand op de komende motorbeurs in Utrecht . Daar willen ze alle motorclubs promoten. Ook wij hebben informatie opgestuurd van onze club.

 Welke evenementen zijn er al weer geweest:

Inmiddels is de kilometervreter/Schotse avond geweest en was de uitslag : 1. Klaas Vink, 2. Rita van Saane, 3. Erwin Boon

Zie de website met de overige scores.

Een gezellige Schotse avond met als intro een hele echte doedelzakspeler. Velen van ons in het Schots gekleed en verder de hele avond gezellige muziek van DJ Thijs uit Spijkerboor.

 Ook de Sinterbok is geweest, lekkere bokbieren en een goede hamburger en salades zorgden voor een geslaagde middag en avond met ongeveer 24 man en vrouw.

Weer super geregeld door onze feestcommissie.

Wat de website betreft: Wouter heeft daar veel werk aan gehad maar nu is hij helemaal vernieuwd en net de lucht in gegaan.

Wouter heeft aan jullie allemaal daar ook een nieuwsbrief over gestuurd met belangrijke info. Mocht je vragen hebben stel ze aan Wouter: wouter075@gmail.com


Dan de komende evenementen:
-1 december Clubavond
-8 december Kerststukjes maken ( wel even opgeven)
-16 december Kerstkien en tombola ( neem leuke spullen mee waar je vanaf wil of je kerstpakket)
-7 januari Nieuwjaarsreceptie

 
Ik ben helaas wat kort dit keer, maar ik heb niet meer nieuws te delen. Maar in de volgende bestuursbrabbel in ieder geval meer over de bestuursverandering voor de komende jaarveragdering.

 

Ik zie jullie snel weer op de club!

 
Groet,

Mirjam

 

 lees meer ...

Hierbij nogmaals de uitslag van de KM vreter van 2017!

 

1. Klaas Vink
KM: 23.324
Evenementen: 3

2 ...

 lees meer ...

Op 8 december is Sinterklaas weer onderweg naar Spanje en keert de rust weer terug in de Zaanstreek totdat...de ...

 lees meer ...

Welkom!

Welkom op de verniewde site van MC'68.

 

Na even een tijd ontwikkelen is het nu eindelijk zover, de ...

 lees meer ...

Hierbij nodigen wij jullie allen uit om a.s. dinsdag 12 september met ons mee te denken over de invulling ...

 lees meer ...

Lid worden!
Hulp nodig?

Agenda

05 juli
Wijn proeverij
02 augustus
Clubavond
06 september
Clubavond
08 september
Monster rit
20 september
Najaarsweekend
meer

Foto's

Social media

© 2017 - MC'68 - Wouter