Beste Leden,

Hierbij een korte update. De landelijke maatregelen blijven in ieder geval van kracht tot het einde van de maand. We zullen moeten afwachten wat de komende maanden ons gaan brengen. En met wat voor groepsactiviteiten we te zijner tijd weer kunnen gaan opstarten. 

Gelukkig is er ook goed nieuws, er is wat gaan broeien om individueel iets te kunnen gaan doen. 

  • De feestcommissie heeft een fiets/puzzel tocht uitgezet en deze gister met ons gedeeld. Veel plezier met dit leuke tochtje!

  •  En er is een initiatief gestart om met dit mooie weer ‘s avonds een kort (individueel) toertje te kunnen maken. Meer informatie volgt!

 

Dan nog een belangrijke oproep vanuit Veilig Verkeer Nederland.
Er wordt aan ons motorrijders gevraagd dit paasweekend niet de weg op te gaan.

De Nederlandse traumachirurgen doen dit beroep op ons, omdat er door het coronavirus beperkte capaciteit is voor opnames en spoedoperaties. En het traditiegetrouw erg druk is op de weg met fietsers en motorrijders. Laten we hier gehoor aan geven.

NOS.nl “Volgens de Nederlandse Vereniging voor Traumachirurgie (NVT) lopen jaarlijks rond Pasen veel motorrijders en wielrenners ernstig letsel op, zoals botbreuken, hersenletsel en inwendige bloedingen. Omdat zij er in het Paasweekend traditioneel op uit trekken en er daarbij regelmatig ongelukken gebeuren, voeren traumachirurgen in die periode vaak een groot aantal spoedoperaties uit.

Veilig Verkeer Nederland (VVN) deelt de oproep voor fietsers en motorrijders om zo min mogelijk de weg op te gaan. Volgens VVN zorgt Pasen al jaren voor een toename in het aantal verkeersslachtoffers. "Laten we er dit jaar met z'n allen voor zorgen dat er dit weekend sprake is van nul verkeersslachtoffers", zegt Veilig Verkeer Nederland.”

 

Dan rest ons om jullie, ondanks deze vreemde tijd, een heel fijn paasweekend te wensen. Pas goed op jezelf en de mensen om je heen. Samen houden we vol en kijken we uit naar het moment dat dit achter de rug is, om weer volop te kunnen genieten.

🥚🐣🐣

 terug

Lid worden!
Hulp nodig?

Agenda

01 juli
* Geen clubavond
02 juli
🟠 Freakrally (MMC72)
17 juli
🟢 MC68 Monsterrit
03 september
🟠 Najaarstoer (MCgezellig)
10 september
🟠 Moezeltocht (MMC72)
meer

Foto's

Social media

© 2017 - MC'68 - Wouter